КАРТИЧКИ

26 януари 2017 г.

3 в1

Здравейте!
Чесно казано незная от къде да започна,но като за начало, ви представям пректа над който работих вчера и днес.За пръв път правя скрапбукстраничка и определено няма да е последна.Толкова отдавна все се каня, и ето  най- накрая успях да осъществя мечтата си.Почна сееееееееееее.....!Нямам търпение да няправя и още и още.....толкова е зарибяващо и интересно.
Та повода за нея е предизвикателството при Фуриите-моят домашен любимец,реален или мечтан.Задава го Руми Борисова  от Хоби свят.Реших да ви покажа моето сладурче-Айрън което още няма годинка, но е много послушен и мил.Внесе толкова  много любов,щастие и усмивки в скучното ми ежедневие.Ако и вие си имате или мечтаете за някакво домашно животинче, може да споделите с нас, или да ни го покажете.
Другият повод по който се роди тази страничка бе предизвикателството на една страхотна дама -Бо от Крафт Нещица при Картишоците.Там момичетата са се постарали и са направили страхотни проекти ,които ме вдъхновиха да покажа и аз моята зима в цвят.Обичам всякакви цветове и комбинации ,затова и страничката ми е толкова пъстра и .....отрупана (типично за моят стил май) колкото повече толкова по добре хи хи....
Така от  мечта ,вдъхновение и предизвикателствосе получи ето това 3в1
Дали съм успяла,ще кажете вие.
.



Лека и спокойна вечер от мен!

21 януари 2017 г.

Чаено парти

Здравейте,
Запретвайте ръкави, и заповядайте при нас Картичкофуриите на чаено парти с Amitala.
Покажете ни своите проекти  на които може да иматорти,мъфини,макарони въобще всякакви вкусотийки,чайничета,чинийки и др.
Подготвили сме ви  няколко картички за вдъхновение ,а аз реших да ви покажа един рецептурник, който направих за моята леля.



Искам да изкажа своята благодарност към две страхотни  дами.Нанка която изработи специално за мен тази малка сладка висулчица-мъфин,и Иринка която ми услужи с шаблона за всички вилички,лъжички, чайничета и т.н.Ето и рецептурника от вътре:









Не забравяйте крайният срок за участие-23,59ч на 2 февруари 2017г., четвъртък.
Приятно творене!